Det Kongelige Teater - Operaen

Ekvipagemestervej 10, København

Konference
Forretningsmøder
Særlig begivenhed

Om konferencefaciliteten


Lad Det Kongelige Teaters unikke lokaler i hjertet af København danne rammen om dit næste arrangement og tilbyde skræddersyede løsninger til dagsmøder, store konferencer og særlige begivenheder med muligheder, der spænder fra barokke detaljer til storslået moderne arkitektur.

Ved at udforske de forskellige muligheder kan gæsterne finde den perfekte kulisse til deres arrangement eller søge råd om den bedste løsning. Eksklusive mødelounger i Operaen, med udsigt over Københavns Havn og den gamle dok, giver en indbydende atmosfære for mødegæster.

Det Kongelige Teaters største rum, Store Scene, har guldbelagt loft, ahornbeklædte vægge og kongeblå stole, der danner en eksklusiv ramme om forskellige arrangementer. Leje af Store Scene inkluderer eksklusiv adgang til Operaens smukke foyer med panoramaudsigt, som er velegnet til udstillinger, lounges, middage og fester.

Med et stort lokale med fire balkoner er der plads til store receptioner eller konferencer i særprægede omgivelser. 

At holde et arrangement i Operahuset giver også mulighed for at bruge den store forplads ud mod vandet, så gæsterne kan ankomme direkte med båd, mens musikere spiller og skaber en mindeværdig indgang fra pladsen foran Operahuset.

Faciliteter

Betalt parkering

Restaurant på stedet

Privat rum

Alkohol tilladt

Internet

Detaljer

Antal konferencelokaler

5

Værelser

Opera Lounge 1
Layout kapacitet
Møde
10
© 2024 konflinx.dk | Alle rettigheder forbeholdes.
v:0.1.2118()