Det Kongelige Teater - Skuespilhuset

Sankt Annæ Plads 36, København

Konference
Forretningsmøder
Særlig begivenhed

Om konferencefaciliteten


Lad Skuespilhusets særprægede lokaler i hjertet af København skabe de perfekte rammer for dit kommende arrangement, med skræddersyede løsninger til dagsmøder, store konferencer og særlige lejligheder, der omfatter en række muligheder fra barokke detaljer til fantastisk moderne arkitektur.

Ved at udforske de forskellige muligheder kan gæsterne finde den perfekte kulisse til deres arrangement eller søge råd om den bedste løsning. Skuespilhusets store scene med mørke søjler og åbne niveauer skaber en intim atmosfære til store møder og konferencer og suppleres af klassiske sæder i rød velour.

Leje af Skuespilhusets store scene inkluderer eksklusiv adgang til foyeren med en betagende udsigt over Københavns Havn, der giver mulighed for catering, udstillinger og et loungeområde på brodækket. Den fleksible indretning af Skuespilhusets lokaler gør det muligt at tilpasse dem til forskellige arrangementstyper og kan kombineres med Skuespilhusets foyer for at få en unik udsigt over Københavns Havn i kontrast til black box-scenen.

Henckels minimalistiske lounge, inspireret af teatret og med udsigt over Københavns Havn, tilbyder en unik ramme for det næste møde, hvor leje inkluderer adgang til Skuespilhusets foyer til break-outs og mulighed for at nyde frokosten i Aamanns smukke restaurant Replik.

Detaljer

Antal konferencelokaler

6

Værelser

Kørner Lounge
Layout kapacitet
Øer
18
© 2024 konflinx.dk | Alle rettigheder forbeholdes.
v:0.1.2118()