Experimentarium

Tuborg havnevej, København

Konference
Forretningsmøder
Særlig begivenhed
335 max

Om konferencefaciliteten


Er du på udkig efter et unikt sted til din kommende konference? Udforsk den innovative atmosfære på Experimentarium, og nyd den gratis adgang til de spændende udstillinger.
Når du vælger Experimentarium som dit konferencested, vil du blive mødt af den indbydende kobberfarvede lobby. Tag plads i de bløde stole på Store Scene, og fordyb dig i vores fascinerende udstillingsunivers i pauserne i dit program.

Experimentarium strækker sig over imponerende 15.000 kvadratmeter og tilbyder en række alternative mødelokaler og fleksible faciliteter, der imødekommer dine behov.

På Experimentarium kan du nyde godt af et stemningsfuldt auditorium, sensorisk forplejning og gratis adgang til vores udstillinger, hvilket gør konferenceplanlægningen til en leg og deltagelsen til noget helt særligt.

Deltag i brainstorming-sessioner i kuglerummet, og find afslapning i den rolige atmosfære i Bobleriet. Experimentarium har 1.400 kvadratmeter veloplyst mødeplads fordelt på otte forskellige mødelokaler, der alle giver dig fuld adgang til vores fænomenale udstillingsunivers.

Vælg et af de rummelige mødelokaler med højt til loftet og god plads til din næste sammenkomst, hvad enten det er et dagsmøde, et kursus eller et bestyrelsesmøde. Hvert af de otte mødelokaler er badet i naturligt dagslys og udsmykket med elegante, komfortable møbler, der sikrer dig og dine deltagere den bedst mulige mødeoplevelse.

Detaljer

Antal konferencelokaler

10

Værelser

Møderum 1
Layout kapacitet
Overflade
41
Møde
24
Øer
24
© 2024 konflinx.dk | Alle rettigheder forbeholdes.
v:0.1.2118()