Fuglsangcentret

Søndermarksvej 150, Fredericia

Konference
Forretningsmøder
Særlig begivenhed
1 max

Om konferencefaciliteten


Hotel Fuglsangcentret er et hotel med overnatning, restaurant, festligheder, konference- og kursuscenter. Hotellet er rammen for mange fantastiske aktiviteter og arrangementer så som koncerter, familiefester, firmaarrangementer og mange flere. 

Vi har stor fokus på vores gæsters tilfredshed, og det er derfor vigtigt for os, at du som gæst, føler dig særligt godt tilpas. Fuglsangcentret gør vores ypperste for at skabe de bedste rammer for dig og yde en udpræget personlig service. Fuglsangcentret ønsker nemlig, at du føler dig hjemme, selvom du er ude.

Vi byder dig velkommen til lyse, fleksible lokaler beliggende omkring vores store anlagte park og skov, som giver den bedste chance for at fordybe - og inspirere. Her er også masser af teambuilding og fællesskabsmuligheder, som giver en helt særlig energi, der sætter gang i ideer og kreativitet.

I forbindelse med vores grund med adgang til vores hyggelige gårdhave, hvor du kan undervise eller nyde en kop kaffe. Den store sansehave er også et dejligt sted, hvor der er plads til ro og fordybelse. Et sted hvor du kan gå og sludre, eller slutte dagen af ​​med et bål omkring vores bålplads. Vores moderne faciliteter kombineret med lækker mad tilberedt med årstidens friske råvarer og hjælpsomme og imødekommende personale gør, at du kan lægge skuldrene ned og fokusere på indholdet af dit møde.

Faciliteter

Betalt parkering

Restaurant på stedet

Audio/Video-funktioner

Udendørs pool

Internet

Helseklub

Bus

Catering på stedet

Detaljer

Antal senge

60

Antal konferencelokaler

1

Værelser

Conference Hall
Layout kapacitet
Overflade
1
© 2024 konflinx.dk | Alle rettigheder forbeholdes.
v:0.1.2118()