Gammel Vraa

Gammel Vråvej 66, Tylstrup

Konference
Forretningsmøder
Særlig begivenhed
200 max

Om konferencefaciliteten


I Kær herred har der siden oldtiden ligget mange frigårde uden for landsbykommunen, som først blev kaldt Vrå i 1355. I 1600 købte Predbjørn Gyldenstjerne Vrå af kongen og grundlagde Vrå Hovedejendom er Nordjyllands største gods. Fora har både gamle sagn og velbevarede hemmeligheder.

Hold møder i de majestætiske omgivelser på Vrå Slotshotel. Lokalet er designet med moderne teknisk udstyr og indretning, Dette sikrer optimale betingelser for et vellykket møde. Privat mødelokale dedikeret til klasser, udstyret med internet og audiovisuelt udstyr. Hyggelige gåture i parken i pauserne Køkkenet serverer lækker mad, så du ikke skal tænke på noget. Dansk moderniseringsbureau vælger disse slotte som landets bedste slotte Møder og hotelbesøg. I 30 år har Danske Slotshoteller arrangeret Stats- og erhvervsledere mødes over hele landet.

Hold møder i de majestætiske omgivelser på Vrå Slotshotel. Lokalet er designet med moderne teknisk udstyr og indretning, Dette sikrer optimale betingelser for et vellykket møde. Præsentationer bør suppleres med pauser og gruppearbejde for at lette deltagernes opmærksomhed. Konklusioner og gruppediskussioner efter oplæg er vigtige. Her letter et it-netværk med chatfunktion samtale og læring. Networking letter deltagernes deltagelse gennem: dans, mad, besøg i vinkældre, "gå og snakke" i slottets park eller snak i afslappede omgivelser og er derfor meget vigtigt for et vellykket møde. Gammel Vraa kan stille uddannede mødeplanlæggere eller eksterne instruktører til rådighed til teambuilding. Vurder om mødets indhold og læring levede op til forventningerne Om deltagernes nye viden blev brugt. Møder skal ses som en investering, der fører til langsigtede positive resultater, ikke en udgift.

Faciliteter

Restaurant på stedet

Detaljer

Antal senge

42

Antal konferencelokaler

1

Værelser

Konferencelokaler
Layout kapacitet
Overflade
200
© 2024 konflinx.dk | Alle rettigheder forbeholdes.
v:0.1.2118()