Gammelrøj Herregård

Østerskovvej 15, Kolding

Konference
Forretningsmøder
Særlig begivenhed

Om konferencefaciliteten


Gammelrøj, en malerisk herregård med rødder tilbage til 1600-tallet, har en unik historisk charme. I 1800-tallet blev store dele af det Gammelrøj, Gammelrøj Herregård ser i dag, bygget af materialer fra resterne af Koldinghus Slot, som på tragisk vis brændte ned i 1808.

I de senere år har herregården gennemgået en omfattende renovering, der er udført med dyb respekt for dens rige historie. Bemærkelsesværdigt nok minder gulvene om dem, man fandt i riddersalen på Koldinghus Slot, og når de kombineres med de antikke rustninger, gamle våben og synlige bjælker, transporterer de dig tilbage til den tid, hvor den oprindelige herregård lå på netop dette sted.

Gammelrøj Gods kan prale af en samling hyggelige og idylliske selskabslokaler i forskellige størrelser, herunder en rummelig festpavillon med plads til 275 gæster. Alle disse rum egner sig perfekt til både store og intime fester samt møder og konferencer.

Til dine møder i dagtimerne kan du overveje de naturskønne og idylliske omgivelser omkring Gammelrøj Gods.

Gammelrøj Gods ligger tæt på Kolding by og motorvejen, men har alligevel en aura af afsondrethed, omgivet af skov og marker. Det giver rolige og maleriske rammer, som er perfekte til produktive møder og konferencer.

Detaljer

Antal senge

19

Antal konferencelokaler

3

Værelser

Lille sal
Layout kapacitet
Møde
40
venueLabel.roomLayout.other
36
© 2024 konflinx.dk | Alle rettigheder forbeholdes.
v:0.1.2118()