Glostrup Park Hotel

Hovedvejen 41, Glostrup

Konference
Forretningsmøder
Særlig begivenhed
161 max

Om konferencefaciliteten


Der er mange tråde, der skal samles for at sikre succesen af din konference. På Glostrup Park Hotel tilbyder de professionelle mødefaciliteter i en international og afslappet atmosfære. Deres erfarne konferencekoordinatorer vejleder dig gennem alle de elementer, der er nødvendige for at gøre arrangementet til en succes. Derudover tilbyder de leje af lokaler til præsentationer og udstillinger.

De har i alt 26 mødelokaler til rådighed og kan rumme mellem 10 og 300 personer til konferencer, møder og mindre udstillinger.

Over for det eksisterende Glostrup Park Hotel finder du 14 ud af vores 26 dedikerede mødelokaler i forskellige størrelser. Desuden har de en restaurant, der strækker sig over hele længden og giver en fantastisk panoramaudsigt over den smukke park med søen i baggrunden. Alle deres mødelokaler har naturligt dagslys, og flere af dem har direkte adgang til Byparken.

Konferencebygningen, Orangeriet, er udstyret med alle de faciliteter, der skaber det perfekte konferencecenter og skaber de ideelle omgivelser for dit næste arrangement.

I maj 2016 færdiggjorde de den sidste fase af deres byggeri. Denne fase inkluderede 9 konference- og mødelokaler, 54 værelser, en ny reception og lobby, en lobbybar samt renovering og genåbning af Restaurant La Cocotte.

De 9 mødelokaler, der er direkte tilgængelige fra receptionen, har alle naturligt dagslys og er moderne indrettede med al nødvendigt AV-udstyr. Det største lokale kan rumme op til 290 personer i biografopstilling. Lobbyområdet udgør desuden en naturlig plads til mindre udstillinger i forbindelse med mødelokalerne.

 

 

Faciliteter

Audio/Video-funktioner

Betalt parkering

Restaurant på stedet

Catering på stedet

Internet

Helseklub

Bus

Taxi

Gratis parkering

Tog

Detaljer

Antal senge

151

Antal konferencelokaler

6

Værelser

Vinterhaven
Layout kapacitet
Overflade
73
Teater
60
Skole
40
Møde
30
venueLabel.roomLayout.other
50
© 2024 konflinx.dk | Alle rettigheder forbeholdes.
v:0.1.2118()