Go Hotel City

Lergravsvej 53, København

Konference
Forretningsmøder
Særlig begivenhed

Om konferencefaciliteten


Go Hotel City ligger lidt over 3 km fra byens centrum og er det ideelle sted for dit møde. 

Det store lokale har plads til op til 30 personer og har AV-udstyr og gode præsentationsmuligheder. Rummet er ideelt til kick-offs, strategi- eller salgspræsentationer. Under mødet vil du blive forkælet med eftermiddagssnacks, kaffe og te.

Tag plads i de behagelige sofaer og tag dig god tid til at nyde dit møde i en fredfyldt atmosfære med en kop kaffe, frisk frugt og lækre eftermiddagssnacks. I din fritid kan du tage en tur på vores tagterrasse og beundre panoramaet med udsigt over Øresund. Der er adgang til gratis wi-fi og redskaber som tavler og markører er til rådighed. Hvis du ønsker at afslutte mødet med en mere festlig tone, kan du besøge barens lobby for at få en kold drik eller et glas vin.

Hvis du foretrækker en bestemt type møde, er DIY-pakken noget for dig! Uanset om du rejser til København med bus, tog eller bil, så ligger Copenhagen Go Hotel tæt på! Denne mødepakke inkluderer muligheden for at skabe dine møder efter dine specifikationer. Du kan leje lokalet til en timepris eller have din egen catering, mere alsidigt bliver det ikke! Denne mødepakke er velegnet til fagforenings- og klubmøder.

På 4. sal tilbydes de perfekte rammer for en festlig dag. Nyd en drink fra tagterrassen, inden du går ind til arrangementet. Dette rum giver dig mulighed for at reservere lokalet til op til 40 personer mellem kl. 14 og 22.

Detaljer

© 2024 konflinx.dk | Alle rettigheder forbeholdes.
v:0.1.2118()