Gram Slot

Slotsvej 47, Charlottenlund

Konference
Forretningsmøder
Særlig begivenhed

Om konferencefaciliteten


Siden 2007 har Graham Castle gennemgået en bemærkelsesværdig forvandling, fra en tilstand af forfald til et levende og multifunktionelt sted i hjertet af Sønderjylland. Rejsen begyndte med et halvt spøgefuldt, halvt ærligt forslag: "Skal vi købe et slot, skat?" Nu står Graham Slot som en levende arv, der huser forskellige arrangementer som koncerter, fester, kurser og konferencer sammen med et stort økologisk landbrug.

Gram Slot prioriterer de enkelte virksomheders unikke behov og ønsker og har specialiseret sig i at skabe individuelle løsninger til møder. Stedet kan rumme alt fra intime sessioner for 10 personer til store konferencer og kongresser med op til 1.000 deltagere.

Med sin maleriske og historiske atmosfære danner Gram Slot en fantastisk kulisse for forskellige arrangementer. De smukke omgivelser er velegnede til aktiviteter, hvad enten det er en forfriskende gåtur i pauserne eller en integreret del af programmet. Gæsterne kan gå på opdagelse i slotsparken, der har et spektakulært vandkunstværk med safaritema af kunstneren Torben Ebbesen.

Detaljer

Antal senge

19

© 2024 konflinx.dk | Alle rettigheder forbeholdes.
v:0.1.2118()