Helenekilde Badehotel

Strandvejen 25, Tisvilde

Konference
Forretningsmøder
Særlig begivenhed

Om konferencefaciliteten


Helenekilde er mere end blot et hotel. Det er en atmosfære og et hjem. Et hjem, der byder gæsterne velkommen på en uhøjtidelig og afslappet måde. Helenekilde sætter altid gæsterne i centrum med fokus på rolig luksus, god mad og komfort og skønhed.

Hold møder i de historiske lokaler på Helenekilde Badehotel med udsigt over det smukke Kattegat, der skaber effektivitet og plads til tænkning og refleksion. Uanset om det er et halvdags- eller flerdagsophold, sørger Helenekilde Badehotel for, at dit møde mærker Helenekildes tradition og charme.

Hotellet tilbyder fire attraktive separate mødelokaler. Adgang til hotellets indendørs og udendørs faciliteter. Mødelokalet er udstyret med notesblok med kuglepenne, projektor med adapter, klikker, whiteboard, skærm, markere, klistermærker, vand og frugt. Forskellige kontorartikler kan lånes på hotellet. Hvis du har andre krav til lokaler og udstyr, bedes du aftale det på forhånd.

Gæsterne kan vælge at overnatte på hotellet, så du kan starte dagen med et forfriskende havbad, et varmt brusebad og lækker morgenmad.

Faciliteter

Restaurant på stedet

Audio/Video-funktioner

Videokonference

Privat rum

Internet

Detaljer

Antal senge

28

© 2024 konflinx.dk | Alle rettigheder forbeholdes.
v:0.1.2118()