Henne Mølle Å Badehotel

Hennemølleåvej 6, Henne Stationsby

Konference
Forretningsmøder
Særlig begivenhed

Om konferencefaciliteten


Velkommen til Henne Mølle Å Badehotel, der nok betragtes som Danmarks fineste badehotel, hvor gæsterne kan booke deres ophold og opleve en atmosfære, et køkken, en service og maleriske omgivelser, der giver ideelle rammer for afslapning. Badehotellet ligger i klitterne med direkte adgang til Vesterhavet og tilbyder en rolig og idyllisk atmosfære.

Med kun ét mødelokale er arrangementer på hotellet garanteret at være private og få personlig opmærksomhed. Mødelokalet, der kan rumme op til 30 personer, ligger på første sal med en naturskøn udsigt over klitterne og havet og er udstyret med vigtige faciliteter som projektor, lærred, flipover, trådløst internet, blokke og kuglepenne. Derudover har gæsterne mulighed for at booke et grupperum til 20 personer sammen med mødelokalet.

Hotellet har 23 værelser, heraf 14 med hems for ekstra soveplads, og tilbyder to pakkeløsninger - dagskursus og kursus med overnatning. Skræddersyede programmer med aktiviteter og forplejning, der er skræddersyet til individuelle præferencer, er også tilgængelige.

Faciliteter

Restaurant på stedet

Detaljer

Antal senge

22

Antal konferencelokaler

1

Værelser

Mødelokale
Layout kapacitet
Møde
30
© 2024 konflinx.dk | Alle rettigheder forbeholdes.
v:0.1.2118()