Hotel Abildgaard

Konference
Forretningsmøder
Særlig begivenhed

Om konferencefaciliteten


Dejligt hotel med alt inklusive i Sandkås
Hotel Abildgård er et af Bornholms mest populære feriesteder. Det skyldes naturligvis kombinationen af den gode beliggenhed i Sandkås tæt på hav og strand, de fine lejligheder/værelser, samt at både morgenmad og en dejlig aftenbuffet inklusiv drikkevarer er inkluderet i din lejepris.

Hotel Abildgård kaldes derfor ofte "Abildgård - All inclusive". Hver aften kan du se frem til en stor, varieret buffet tilberedt af hotellets køkkenchef. Drikkevarer ad libitum under middagen (fadøl, vin og sodavand) er også inkluderet i din lejepris. Og har du en sød tand, er der også is og kage til dessert med. Det samme gælder selvfølgelig for kaffe og te.

 

Sanders smukke hotelværelse/lejlighed/lejlighed
Hotellets enkeltværelse ligger ved siden af restaurantbygningen, mens øvrige værelser/lejligheder er omgivet af selvstændige værelser, som kan nyde havudsigt og smukke grønne områder. Alle værelser/lejligheder på ABILDG RD er istandsat i 2020. Ser frem til det smukke resort designet til 1-6 personer, så du nemt kan vælge den størrelse, der passer dig. På nær et enkeltværelse har alle feriehusene eget minikøkken. Læs mere om værelse/lejlighed nedenfor.

Historien om Hotel Abildgård
Den tyske kunsthandler, Herbert von Gravens, flygtede under 2. verdenskrig til Bornholm, hvor han valgte at slå sig ned på gården Abildgård i Sandkås. Gården lå idyllisk med udsigt over Østersøen og omkranset af masser af æbletræer. Snart blev der skabt et kunstnerkollektiv, som tiltrak berømte avantgardekunstnere som Carl-Henning Pedersen og Asger Jorn. I 1970'erne blev jorden foran Abildgård udstykket og omdannet til Hotel Abildgård, således at du i dag kan holde en skøn ferie i flotte rammer.

Faciliteter

Restaurant på stedet

Udendørs pool

Detaljer

Antal senge

85

Antal konferencelokaler

1

Værelser

MØDELOKALE
Layout kapacitet
Teater
40
© 2024 konflinx.dk | Alle rettigheder forbeholdes.
v:0.1.2118()