Hotel Bretagne

Sauntevej 18, Hornbæk

Konference
Forretningsmøder
Særlig begivenhed
84 max

Om konferencefaciliteten


Hotel Bretagne har gennemgået en nyindretning og byder på en unik beliggenhed med en imponerende udsigt over søen og Kattegat. Deres 26 værelser, herunder 2 suiter, er individuelt indrettede, og nogle af dem har endda en privat balkon. Beliggende i den maleriske havneby Hornbæk, med udsigt over Sverige og den nordlige kyst af Sjælland, tilbyder Hotel Bretagne også et konference- og festlokale med plads til op til 60 personer samt et mindre lokale med plads til 12 personer.

De tilbyder forskellige mødepakker med alt inkluderet, uanset om I er 2 eller 60 personer. VDeskræddersyr arrangementet efter jeres behov, idet de tror på en enkel, effektiv og komfortabel mødeoplevelse, hvor alt er planlagt fra det øjeblik, I træder ind ad døren, til I forlader stedet.

Deres mødelokaler er opkaldt efter de berømte kunstnere Drachmann og Krøyer, som begge havde forbindelse til huset for 100 år siden. Disse lokaler er indrettet med lyse og komfortable møbler, det seneste AV-udstyr, trådløst internet og selvfølgelig udsigt til Hornbæk Sø. Drachmann Salen har kapacitet til op til 60 personer og inkluderer endda sin egen terrasse, mens Krøyer Stuen er velegnet til 20 personer.

I pauserne kan I nyde lækkerier forskellige steder i huset, såsom i Pejsestuen, Orangeriet eller endda i jeres eget mødelokale. Gruppearbejde kan også finde sted i disse hyggelige loungeområder, eller hvis I ønsker mere privatliv, i nogle af deres store suiter med havudsigt.

Hvis I trænger til lidt inspiration, tilbyder de forskellige teamaktiviteter, der kan krydre jeres møde- og konferenceophold. Disse aktiviteter kan udnytte naturen, historien eller hotellets unikke atmosfære for at skabe en mindeværdig oplevelse.

Faciliteter

Restaurant på stedet

Audio/Video-funktioner

Internet

Catering på stedet

Detaljer

Antal senge

26

Antal konferencelokaler

6

Værelser

K 1
Layout kapacitet
Overflade
84
Teater
60
Skole
40
Møde
60
Øer
50
venueLabel.roomLayout.other
24
© 2024 konflinx.dk | Alle rettigheder forbeholdes.
v:0.1.2118()