Hotel Dania

Torvet 5, Silkeborg

Konference
Forretningsmøder
Særlig begivenhed

Om konferencefaciliteten


Hotel Dania har ligget på Torvet i Silkeborg siden 1848. Hotellet er kendt for sin klassiske elegance og moderne komfort.
Hvis væggene kunne tale, ville du høre historier om berømte danske og internationale forfattere, kunstnere, skuespillere og kongelige. Hotellet er fortsat et samlingspunkt for byens forretninger og arrangementer.

Hvorfor ikke vælge et hotel med charme og historie, hvor du kan forkæle dig selv i moderne omgivelser og slappe af under dit ophold?

 Vær vært for din næste konference, kursus eller møde på Dania Hotel, der ligger centralt placeret på Silkeborg Torv. Fra hotellets smukke værelser kan du kigge ud over Silkeborg Torv og bylivet eller Silkeborg Langsø og den smukke skov.

 Med sin centrale beliggenhed, midt på det smukke torv, garanterer vi, at du får den bedste oplevelse i Silkeborg. Tæt på; omgivet af Silkeborgs naturskønne søer og skove, smukke golfbaner, spændende og inspirerende specialbutikker, restauranter og caféer, Latinerkvarteret, gallerier, museer og kunstudstillinger.

Faciliteter

Betalt parkering

Restaurant på stedet

Kæledyrsvenlig

Audio/Video-funktioner

Catering på stedet

Internet

Vasketøj

Room Service

Detaljer

Antal senge

47

Antal konferencelokaler

2

Værelser

Restaurant
Layout kapacitet
Øer
60
© 2024 konflinx.dk | Alle rettigheder forbeholdes.
v:0.1.2118()