Hotel Frederiksminde

Klosternakken 8, Præstø

Konference
Forretningsmøder
Særlig begivenhed

Om konferencefaciliteten


Beliggende i en af Danmarks mest udsøgte omgivelser og gennemsyret af historisk charme, tilbyder Hotel Frederiksminde en enestående kulisse for enhver særlig sammenkomst.

Hotel Frederiksminde har en rolig og tilbagetrukket beliggenhed, omgivet af naturens skønhed, med Præstø Fjords kystlinje kun 50 meter væk.

Bygningen, der oprindeligt blev opført i slutningen af 1800-tallet, har gennemgået en omhyggelig restaurering, der omhyggeligt har genskabt romantikken og kulturarven, som vækker genklang hos alle, der besøger hotellet.

Hotellets kulinariske tilbud skiller sig ud med en forpligtelse til at bruge ingredienser af højeste kvalitet, med frisk fisk og skaldyr, sæsonens vildt og delikatesser fra lokale producenter.

I 2016 blev køkkenchef Jonas Mikkelsens køkken hædret med en eftertragtet Michelin-stjerne, en anerkendelse, der er fortsat siden. I årenes løb har førende madanmeldere fra Børsen, Politiken og Berlingske givet restauranten den højeste karakter på 6 ud af 6 mulige.

Siden 2016 har den prestigefyldte Michelin-stjerne fortsat med at skinne på Jonas Mikkelsens kulinariske kunst, med den ekstra ære af Michelin Green Star for deres dedikation til bæredygtig gastronomi.

Faciliteter

Restaurant på stedet

Audio/Video-funktioner

Spa/Salon

Vinsmagning

Internet

Detaljer

Antal senge

19

© 2024 konflinx.dk | Alle rettigheder forbeholdes.
v:0.1.2118()