Hotel HøjbySø

Ellingebjergvej 1, Odsherred, Højby

Konference
Forretningsmøder
Særlig begivenhed

Om konferencefaciliteten


På Hotel HøjbySø har de skabt så optimale rammer for dit ophold og besøg, at du bare bliver nødt til at vende tilbage – igen og igen. De har udstyret hotellets 2000 kvadratmeter med alle moderne faciliteter, uanset om du besøger dem som mødedeltager, som privatperson på en afslappende hyggetur, eller til en familiefest.

Hotel HøjbySø er certificeret under "God Adgang" -mærkeordningen, og indretning og atmosfære minder om de tidligere badehoteller.

Uanset om du har brug for et mødelokale til 8, 14, 20, eller 35 personer, et stort, lyst plenumlokale til 110, eller et grupperum, så skaber de den ideelle setting for dit arrangement. Alle mødelokaler er udstyret med moderne tekniske faciliteter, AV-udstyr, trådløst internet og teleslynge. Desuden byder alle rum på en fremragende akustik.

De sene aftentimer kan nydes enten i den rummelige opholdsstue med en atmosfære, der minder om "upstairs-downstairs" med komfortable chesterfieldsofaer og TV eller i vores hyggelige havestue med udsigt til kirken, der inviterer til afslapning. Derudover tilbyder Hotel HøjbySø et spillerum med billard, dart og bordfodbold.

I pauserne kan du slappe af på deres store udendørs terrasser, der er udstyret med havemøbler. I de længere pauser kan du gå en tur ved den smukke Højby Sø. For at opfylde mødedeltagernes behov for ny energi sørger deres køkken for lækker, hjemmelavet dansk mad. Deres dygtige køkkenpersonale sammensætter altid en indbydende og varieret frokostbuffet samt en velsmagende aftenmenu.

Faciliteter

Restaurant på stedet

Audio/Video-funktioner

Privat rum

Catering på stedet

Udendørs rum

Internet

Detaljer

Antal senge

30

Antal konferencelokaler

7

Værelser

Salen
Layout kapacitet
Skole
100
U bord
100
Møde
100
© 2024 konflinx.dk | Alle rettigheder forbeholdes.
v:0.1.2118()