Hotel Hornbækhus

Skovvej 7, Hornbæk

Konference
Forretningsmøder
Særlig begivenhed
98 max

Om konferencefaciliteten


Året rundt står deres døre åbne og venter på dig. Her er plads til fællesskab og uforglemmelige oplevelser samt en stemning, der indbyder til eftertænksomhed.

Aftenerne byder på fællesspisning, yoga, sang, strikning, bogsaloner og en konstant strøm af nye fællesaktiviteter. Hornbækhus er nøje indrettet med personlighed og omhu af designfirmaet EEN, der har kurateret møbler, tapeter, malerier, planter og kunsthåndværk til hvert eneste rum.

Intet er ens her – hver tallerken, medarbejder og værelse har sin unikke karakter. Møblerne er indbydende bløde, atmosfæren er afslappet, og huset er fyldt med opdagelser i form af små detaljer.

Deres mål er at skabe et sted, hvor mennesker kan mødes og nyde hinandens selskab. Hos Hornbækhus tror de på, at det er de sociale bånd mellem mennesker, der giver livet sin dybde og værdi.

Hornbækhus åbner dørene for konferencer, kurser og workshops, uanset om det er for større forsamlinger eller mere intime grupper.

Fortæl dem, hvad I har brug for, så skræddersyr de den optimale løsning sammen med jer. Hvis I ønsker at afholde møder, kan I endda nyde dem i vores store grønne haver. De er her for at imødekomme jeres behov.

Faciliteter

Restaurant på stedet

Taxi

Detaljer

Antal senge

26

Antal konferencelokaler

5

Værelser

Room 012
Layout kapacitet
Overflade
21
Møde
8
© 2024 konflinx.dk | Alle rettigheder forbeholdes.
v:0.1.2118()