Hotel Koldingfjord

Fjordvej 154, Kolding

Konference
Forretningsmøder
Særlig begivenhed
266 max

Om konferencefaciliteten


På Fjord Hotels i Kolding har gæsterne forskellige muligheder, og teamet står klar til at hjælpe med at finde den rigtige løsning til ethvert møde. Hotellet tilbyder et udvalg af mødepakker, som gæsterne kan vælge imellem eller lade sig inspirere af. I tilfælde af specifikke præferencer eller unikke ideer er personalet altid klar til at skræddersy en løsning.

Med fokus på moderne mødeformater fremhæves konceptet med hybridmøder, der sømløst blander fysiske og virtuelle deltagerinteraktioner. Koldingfjord er udstyret med state-of-the-art teknologi for at sikre en problemfri afvikling af hybridmøder ved enhver lejlighed.

Mødelokalerne på hotellet er designet med lys og varme og med moderne audiovisuelt udstyr, der passer til de skiftende præferencer for en stilfuld og minimalistisk konferencefacilitet. Fra rummelige sale med højt til loftet til mindre konferencelokaler med udsigt over fjorden - det mangfoldige udvalg af mødelokaler imødekommer forskellige professionelle behov og sikrer en problemfri og professionel mødeoplevelse.

Faciliteter

Forretningscenter

Audio/Video-funktioner

Restaurant på stedet

Indendørs pool

Udsigt til haven

Hav/vandudsigt

Catering på stedet

Bus

Taxi

Gratis parkering

Internet

Concierge-tjenester

Vasketøj

Room Service

Detaljer

Antal senge

132

Antal konferencelokaler

10

Værelser

Restaurant Koldingfjord II
Layout kapacitet
Overflade
56
Møde
28
Øer
32
© 2024 konflinx.dk | Alle rettigheder forbeholdes.
v:0.1.2118()