Hotel Kong Arthur

Nørre Søgade 11, København

Konference
Forretningsmøder
Særlig begivenhed
82 max

Om konferencefaciliteten


Hotel Kong Arthur har tre etager med konferencerum, der kan rumme både intime møder og større forsamlinger. Mødelokalerne er beliggende i centrum af København, de er let tilgængelige via offentlig transport eller bil, der er 50 parkeringspladser i hotellets nærhed.


En kort 7-minutters vandring er alt, der adskiller dit møde på Hotel Kong Arthur fra Nørreport Station. På Nørreport kan du tage metro, busser, S-tog og lokaltog.


For at gøre din oplevelse så enkel som muligt inkluderer alle mødepakkerne værelse, snacks, morgenmad og frokost i prisen, så du ikke støder på nogen uventede udgifter, når du rejser.
Arranger et møde på Hotel Kong Arthur, som omfatter alle de deltagere, der er til stede i konferencecentret, og andre, der deltager eksternt. Hotel Kong Arthur besidder den tekniske ekspertise inden for lyd og video, samt det udstyr, der automatisk formidler mødet. Det er ekstremt nemt at bruge.


Det er afgørende at holde korte pauser i løbet af en lang dag med møder, og frisk luft til hjernen kan være katalysatoren for den næste gode idé. Den grønne gårdhave er et behageligt fristed for at tage et pusterum og rense hovedet. Det er en god idé til både en mental og fysisk genopladning.

Faciliteter

Betalt parkering

Restaurant på stedet

Forretningscenter

Audio/Video-funktioner

Spa/Salon

Helseklub

Bus

Undergrundsbane

Taxi

Gratis parkering

Tog

Biludlejning

Udsigt til haven

Forlænget ophold

Piano

Bærbare varmelegemer

Catering på stedet

Udendørs rum

Internet

Byudsigt

Bagage opbevaring

Vasketøj

Room Service

Detaljer

Antal senge

214

Antal konferencelokaler

11

Værelser

Room 630
Layout kapacitet
Overflade
20
Møde
8
© 2024 konflinx.dk | Alle rettigheder forbeholdes.
v:0.1.2118()