Aktiviteter

  • Mountainbike

Hotel Lisboa

Søndergade 248, Frederikshavn

Konference
Forretningsmøder
Særlig begivenhed

Om konferencefaciliteten


Hotel Lisboa ligger tæt på skov og strand og er et charmerende tilflugtssted for udendørs eventyr i Nordjylland. Det lille hotel er en ideel base for at udforske den omkringliggende natur.

Hotel Lisboa tilbyder alsidige møde- og konferencelokaler, der kan rumme grupper fra 4 til 50 personer. De smukke og lyse lokaler kan rumme forsamlinger på 40 til 60 personer, med ekstra muligheder for mindre, mere intime møder med plads til 2 til 10 personer. Hotellet stiller alt nødvendigt udstyr til rådighed, herunder projektor, whiteboard og gratis WiFi, hvilket sikrer en problemfri oplevelse for gæsterne. Der er rigelig gratis parkering både på hotellet og på nærliggende pladser, så man kan parkere sikkert og gratis under opholdet.

Den kulinariske oplevelse på Hotel Lisboa er kendetegnet ved årstidens friske råvarer, nøje udvalgt og tilberedt af gourmetkokke for at imødekomme gæsternes specifikke ønsker og behov. En rig morgenmadsbuffet med hjemmelavede produkter, friskbagt brød og drikkevarer som kaffe, te og juice starter dagen på en dejlig måde. Ved konferencer er der mulighed for catering, og dagen kan afsluttes med en overdådig frokost eller middag med nordjyske kvalitetsprodukter. Til overnatning tilbyder hotellet 32 lyse værelser i nordisk stil, som alle er udstyret med eget bad og toilet, tv, komfortable senge og gratis WiFi.

Faciliteter

Audio/Video-funktioner

Restaurant på stedet

Catering på stedet

Golf

Gratis parkering

Udsigt til haven

Reception

Detaljer

Antal senge

32

© 2024 konflinx.dk | Alle rettigheder forbeholdes.
v:0.1.2118()