Hotel Medio

Kolding Landevej 6, Fredericia

Konference
Forretningsmøder
Særlig begivenhed

Om konferencefaciliteten


For dem, der i sidste øjeblik har brug for et sted til et møde, en konference eller en træningssession, er Medio Hotel, der ligger bekvemt mellem Middelfart og Fredericia, en fremragende løsning. Konferencehotellet ligger tæt på motorvejen og har gode forbindelser til Fyn og Jylland, og det kan rumme op til 65 personer med overnatning, rummelige mødelokaler og meget mere. Uanset om du vælger et stort møde uden overnatning eller en omfattende konferenceoplevelse, er Medio Hotel udstyret til at opfylde forskellige behov.

Hotellet har en ideel ramme for møder, seminarer og teambuilding-aktiviteter med flere lokaler til rådighed. Nem adgang og afgang for biler, busser og lastbiler samt bekvemt placerede parkeringspladser foran hotelværelserne bidrager til den overordnede tilgængelighed.

Fra intime sammenkomster til større arrangementer - hotellets omgivelser er en ideel kulisse for mange forskellige lejligheder. Det grønne område kombineret med den maleriske udsigt over den gamle og smukke Lillebæltsbro giver en forfriskende pause mellem møder og arrangementer.

Faciliteter

Betalt parkering

Restaurant på stedet

Kørestolsvenligt

Kæledyrsvenlig

Udendørs pool

Gratis parkering

Bus

Catering på stedet

Bus parkering

Internet

Detaljer

Antal senge

55

© 2024 konflinx.dk | Alle rettigheder forbeholdes.
v:0.1.2118()