Hotel Phoenix Copenhagen

Bredgade 37, København

Konference
Forretningsmøder
Særlig begivenhed
120 max

Om konferencefaciliteten


På Phoenix Copenhagen kan gæsterne vælge mellem fem særprægede mødelokaler, herunder de statelige Gyldensteen og Frederik VII. Gyldensteen indhyller gæsterne i en atmosfære prydet med lysekroner, tunge stoffer, bølgende gardiner og satinblanke stole. I modsætning hertil har Frederik VII vægsøjler i marmor og et langt ovalt konferencebord. Derudover er der tre andre mødelokaler til rådighed, som har en moderne, blød stil, der harmonerer med hotellets overordnede æstetik.

Hotellet tilbyder forskellige mødepakker og fleksibilitet til at skræddersy møder til specifikke præferencer. For dem, der planlægger et frokostmøde, serveres morgenmaden i Von Plessen-restauranten, hvor køkkenet fokuserer på detaljer og præsenterer hjemmelavede retter baseret på sæsonens specialiteter.

Phoenix Copenhagens centrale beliggenhed på Bredgade gør det til et ideelt valg til møder, events, arrangementer og fester i København. Med en forpligtelse til service af høj kvalitet og smukke lokaler sikrer hotellet en unik og fantastisk mødeoplevelse for deltagerne.

Faciliteter

Restaurant på stedet

Kæledyrsvenlig

Internet

Catering på stedet

Detaljer

Antal senge

42

Antal konferencelokaler

5

Værelser

Frederik V
Layout kapacitet
Overflade
120
Teater
110
Skole
80
U bord
40
Møde
40
© 2024 konflinx.dk | Alle rettigheder forbeholdes.
v:0.1.2118()