Hotel Sct. Thomas

Frederiksberg Allé 7, København

Konference
Forretningsmøder
Særlig begivenhed

Om konferencefaciliteten


Som kunde hos Hotel Sct. Thomas kan kombinere sit ophold med møder, arrangementer og udflugter i området. Beliggende på en af ​​de smukkeste alléer i Danmark med en unik atmosfære.
Hold dine møder i det nyrenoverede mødelokale med nye møbler og lydisolering og de mest avancerede teknologiske værktøjer. Der er plads til, at en gruppe venner kan have det sjovt sammen, eller hvis du er på hotellet som en del af dit job, er det et ideelt sted for små uformelle samtaler.


Rummet kan rumme max. 20 personer.


Når morgenmadsrestauranten lukker, kan loungen omdannes til mødelokaler for mindre grupper.
Lobbybaren ligger ved receptionen, og der er altid travlt, det er fordi det er centrum af hotellet, og der er adskillige hyggelige kroge og rum til at slappe af i, møde venner eller snakke med andre gæster. Disse omfatter receptionen af ​​vores Lobby Bar og vores fortryllende tagterrasse i pauserne.


Det er det ideelle sted at begynde at mødes før middagen på en af ​​byens dejlige restauranter, eller måske det første stop på en natlig spadseretur i Københavns natteliv.
I baren kan du købe et glas vin, en øl fra Frederiksberg Bryghus eller forskellige slags gin, eller hvad med en lagret Sankt Thomas Eg?


Du kan bestå eksamen og vælge mellem de forskellige drinks, der kan nydes i Lobbybaren eller tage med til Loungen eller på Tagterrassen på 5. sal.

Faciliteter

Audio/Video-funktioner

Betalt parkering

Restaurant på stedet

Catering på stedet

Internet

Bus

Taxi

Tog

Privat rum

Detaljer

Antal konferencelokaler

1

Værelser

Meeting Room
Layout kapacitet
Møde
20
© 2024 konflinx.dk | Alle rettigheder forbeholdes.
v:0.1.2118()