JUK

Vesterbrogade 4A, Copenhagen V, København

Konference
Forretningsmøder
Særlig begivenhed
425 max

Om konferencefaciliteten


Eksklusive mødelokaler på Axelborg i København
Mangler du et sted at holde et arrangement? Hos JUC kan du leje mødelokaler, som er velegnede til både store og små arrangementer, og rummer op til 110 personer.

De kan tilbyde både faciliteter og forplejning til hel- og halvdagsmøder med det nyeste AV-udstyr og de kan stå til rådighed med teknisk assistance under hele arrangementet. Når sulten eller tørsten melder sig, kan jeg trække ind i vores lounge, hvor jeg kan få måltiderne serveret fra deres eget køkken.

JUCs mødelokaler er placeret på Axelborg i hjertet af København - lige overfor Tivoli og i gåafstand fra Københavns Hovedbanegård.

Lokaler og catering tilpasser sig dine behov
På Axelborgs 3. sal finder du fire lyse mødelokaler, som kan kombineres efter behov. I lokalerne kan jeg få adgang til trådløst internet og AV-udstyr af høj kvalitet, som giver mulighed for at sende arrangementet til f.eks. online deltagere.

Jeg kan få fuld forplejning under hele arrangementet fra vores køkken med egne kokke og professionelle serveringsteam, som er tilpasset jeres behov – f.eks. velkomst med morgenmad, morgenkaffe og te med snacks og frugt, frokost inkl. sodavand, eftermiddagskaffe og te med slik. Vores køkken har altid fokus på økologi, bæredygtighed og smag.

Faciliteter

Audio/Video-funktioner

Betalt parkering

Catering på stedet

Internet

Taxi

Tog

Privat rum

Detaljer

Antal konferencelokaler

13

Værelser

Hammerich 9
Layout kapacitet
Overflade
78
Teater
75
Skole
50
© 2024 konflinx.dk | Alle rettigheder forbeholdes.
v:0.1.2118()