Kokkedal Slot Copenhagen

Kokkedal Alle 6, Hørsholm

Konference
Forretningsmøder
Særlig begivenhed
110 max

Om konferencefaciliteten


Kokkedal Slot Copenhagen er et uhøjtideligt fristed, hvor mulighederne er grænseløse. Slotspladsen, der ligger midt i den betagende natur og tæt på København, fremkalder en følelse af frihed og rum, der omfavner alle, der træder ind.

Denne statelige landejendom, der blev grundlagt i 1746, er nu gennemsyret af modernitet og står i uberørt form med vægt på nutiden frem for fortiden. Den urokkelige forpligtelse er at levere ekstraordinære oplevelser til alle gæster.

The Castle er det ultimative valg til ens kommende mindeværdige møde, kursus eller konference. De syv indbydende mødelokaler giver nem adgang til en række fremragende faciliteter, både indendørs og udendørs, og lover en inspirerende og alsidig mødeoplevelse.

Til større forsamlinger og storslåede arrangementer er der mulighed for at reservere hele slottet. Det er ideelt til heldagsarrangementer, hvor man kan indkvartere sig i slottets 59 hotelværelser.

De stilfulde og funktionelle værelser er i stand til at rumme grupper fra 4 til 112 deltagere. Hvert lokale er godt oplyst og udstyret med den nyeste teknologi, suppleret med flipovers, whiteboards, kuglepenne og notesblokke.

Ved ankomsten er en dedikeret mødevært og en dygtig tekniker klar til at give en varm velkomst og dedikeret service under hele arrangementet. Derudover har mødedeltagerne adgang til gratis parkering på slottets område.

Faciliteter

Kørestolsvenligt

Audio/Video-funktioner

Spa/Salon

Betalt parkering

Restaurant på stedet

Catering på stedet

Internet

Udsigt til haven

Detaljer

Antal senge

62

Antal konferencelokaler

7

Værelser

Berckentin
Layout kapacitet
Overflade
110
Teater
112
Skole
72
U bord
22
Møde
28
Øer
64
© 2024 konflinx.dk | Alle rettigheder forbeholdes.
v:0.1.2118()