Kongensbro Kro

Gl Kongevej 70, Kongensbro, Silkeborg

Konference
Forretningsmøder
Særlig begivenhed

Om konferencefaciliteten


Drømmer du om at have noget ekstra til dit næste møde, din næste konference eller din næste undervisningsdag? Så har Kongensbro Kro stedet og omgivelserne til kursusdage, konferencer og konferencer. Den fine kro er nu blevet fuldstændig restaureret med helt ny teknologi, hvilket gør den til et oplagt sted for dag- og aftenkurser.

Der er plads til 125 deltagere, men har du brug for mindre plads, er der naturligvis andre lokaler med en mere stille og hyggelig atmosfære.

Deltagerne kan tage en pause for at strække benene og fange historiens hvirvel. Der er rig mulighed for at indånde den friske luft eller gå en tur langs åens slæbesti.

Naturen, terrasser, urtehaver og lodgens storslåede træer gør hvile til en fornøjelse, og til frokost eller middag kan du se frem til lækre retter fra det berømte køkken.

Kongensbro Kro ligger midt i Jylland og er let tilgængelig fra de omkringliggende større byer. Hotellet ligger midt på hovedvejen mellem Viborg og Aarhus, og der er nem adgang til Kongensbro Kro fra Viborg, Aarhus, Silkeborg og Randers.

Faciliteter

Restaurant på stedet

Detaljer

Antal senge

15

Antal konferencelokaler

5

Værelser

Kaagen
Layout kapacitet
Teater
140
© 2024 konflinx.dk | Alle rettigheder forbeholdes.
v:0.1.2118()