Kurhotel Skodsborg

Skodsborg Strandvej 139, Skodsborg

Konference
Forretningsmøder
Særlig begivenhed

Om konferencefaciliteten


Kurhotel Skodsborgs hvide bygninger ligger midt i Dyrehavens frodige grønt og det rolige blå hav og vidner om en storslået og kongelig historie. Når gæsterne træder indenfor, bliver de mødt af et moderne nordisk spahotel, der tilbyder et væld af muligheder for at undslippe hverdagens krav og nyde øjeblikke af ro, uanset om det kun er for et par timer eller et længere ophold.

De inspirerende og maleriske omgivelser, kombineret med rig mulighed for kreativ teambuilding, cocktails og middag, skaber ideelle rammer for møder og konferencer på Kurhotel Skodsborg, der ligger kun 20 minutter nord for København.

Som afslutning på en produktiv dag giver en lækker og sund middag den perfekte baggrund for mingling og refleksion. De professionelle køkkener på hotellet kan skræddersy middagsoplevelsen, så den passer til dit program.

Som en mindeværdig afslutning på dit møde eller din konference på Kurhotel Skodsborg kan du slappe af med en drink på tagterrassen, som har en af Nordsjællands mest fantastiske udsigter over havet.

Faciliteter

Spa/Salon

Restaurant på stedet

Catering på stedet

Internet

Helseklub

Bus

Undergrundsbane

Gratis parkering

Tog

Whirlpool

Detaljer

Antal senge

86

Antal konferencelokaler

17

Værelser

Ottosen
Layout kapacitet
Møde
12
© 2024 konflinx.dk | Alle rettigheder forbeholdes.
v:0.1.2118()