Ledreborg Alle 2D

Ledreborg Alle 2D, Lejre

Konference
Forretningsmøder
Særlig begivenhed
700 max

Om konferencefaciliteten


Ledreborg Slot, som blev bygget mellem 1740-45 af greve Johan Ludvig Holstein-Ledreborg, der fungerede som chef for det danske Kancelli under Christian VI, har været Holstein-Ledreborg-familiens elskede residens i mere end 250 år.

Ledreborg danner en storslået kulisse for en lang række arrangementer, herunder heldagsmøder, dagskonferencer, bestyrelsesmøder og meget mere. Slottet har både indendørs og udendørs faciliteter i fortryllende, maleriske og autentiske omgivelser, bekvemt beliggende nær Roskilde og kun 10 minutters kørsel fra motorvejen gennem en smuk allé.

Slottet tilbyder en række forskellige værelser, hver med sine egne unikke funktioner og faciliteter. Fælles for dem alle er, at de er en del af et større kulturelt og historisk monument. Med rum, der kan rumme alt fra 15 til 15.000 mennesker, tilbyder Ledreborg rig mulighed for at organisere begivenheder, der spænder fra intime dagsmøder til store kundesammenkomster.

I modsætning til den typiske konferencesal bidrager Ledreborgs ægte omgivelser til en unik og mindeværdig oplevelse for gæsterne, samtidig med at der er moderne faciliteter og bekvemmeligheder.

Detaljer

Antal konferencelokaler

3

Værelser

Slotsladen
Layout kapacitet
Overflade
700
Møde
500
Øer
400
© 2024 konflinx.dk | Alle rettigheder forbeholdes.
v:0.1.2118()