Lystskoven

Slagelsevej 48, Skælskør

Konference
Forretningsmøder
Særlig begivenhed

Om konferencefaciliteten


Hovedbygningen i Lystskoven er den ideelle ramme om bryllupper, konferencer, fester og kurser. Overnatning i Lystskoven lover en god nats søvn, rig mulighed for afslapning og faciliteter, der opfordrer til socialt samvær og deltagelse i unikke aktiviteter.

Lystskoven ligger i naturskønne omgivelser i en bøgeskov, kun 100 meter fra vandkanten.

Virksomheder og organisationer har en enestående mulighed for at designe den perfekte begivenhed inden for rammerne af Lystskoven. Uanset om det er en konference, et kursus, et møde, en uddannelse eller en teambuilding-øvelse, har de friheden til at sætte parametrene, da Lystskoven kan lejes uden vært. Hovedbygningen står til deres rådighed, komplet med mulighed for overnatning og adgang til den 12 hektar store bøgeskov til udendørs aktiviteter. Lystskoven kan rumme op til 120 deltagere og har 25 værelser.

Fleksibiliteten gælder også opstilling af borde og stole, og omgivelserne kan tilpasses forskellige behov. Der er tre rummelige mødelokaler til rådighed med supplerende funktioner som en 86" interaktiv touchskærm, et whiteboard og højhastighedsinternet med 100/100 fiber til gæsternes rådighed.

Faciliteter

Betalt parkering

Restaurant på stedet

Kørestolsvenligt

Kæledyrsvenlig

Audio/Video-funktioner

Udendørs pool

Tennis

Vandsport

Catering på stedet

Internet

Vasketøj

Detaljer

Antal senge

25

Antal konferencelokaler

1

Værelser

Meeting Room
Layout kapacitet
© 2024 konflinx.dk | Alle rettigheder forbeholdes.
v:0.1.2118()