Menstrup Kro

Menstrup Bygade 29, Næstved

Konference
Forretningsmøder
Særlig begivenhed

Om konferencefaciliteten


Hotel Menstrup Kro bevarer ældgamle traditioner og udstråler en autentisk dansk krostemning i sine maleriske omgivelser. I over to århundreder har denne charmerende bindingsværkskro været synonym med gæstfrihed og kroophold.

Beliggende i Sydsjællands fredfyldte landskaber tilbyder kroen et fredeligt tilflugtssted, samtidig med at den ligger tæt på Næstved, Karrebæksminde og Enø.

Med 79 dejlige værelser fordelt på tre fløje og to værelseskategorier (enkelt- og dobbeltværelser) imødekommer Hotel Menstrup Kro forskellige præferencer. Kroen har også en hyggelig restaurant og en indendørs swimmingpool.

For dem, der søger en anderledes mødeoplevelse, tilbyder Hotel Menstrup Kro en afvigelse fra konventionelle hvide mødelokaler og standardkoncepter. Kroen ligger i historiske omgivelser og tilbyder syv mindre og større mødelokaler med plads til op til 500 deltagere, afhængigt af den valgte bordopstilling. Derudover er der forskellige grupperum til rådighed med bordplads til 12 eller 16 deltagere.

Alle værelser på hotellet har eget bad og toilet, tv samt gratis Wi-Fi, der er tilgængeligt overalt på hotellet. Parkering er problemfri med masser af gratis pladser, og kroens rolige beliggenhed er kun 20 minutters kørsel fra Næstved centrum, med store grønne områder og en kort gåtur på 15 minutter til vandet.

Faciliteter

Restaurant på stedet

Detaljer

Antal senge

80

© 2024 konflinx.dk | Alle rettigheder forbeholdes.
v:0.1.2118()