Mogens Dahl Koncertsal

Snorresgade 22, København

Konference
Forretningsmøder
Særlig begivenhed
300 max

Om konferencefaciliteten


Mogensdal Koncertsal er en juvel i hjertet af byen, der byder på kultur, klassisk musik og arkitektur i verdensklasse.

Bygningen med tre haller gemmer på en historie, der går tilbage til opførelsen i 1901, og har gennem tiden fungeret som garage, stalde og autoværksted.

Mogens Dahl har i 2005 samarbejdet med arkitekterne Maali og Lalanda om at restaurere bygningen, der i dag fungerer som koncertsted, kulturcenter og konferencested for flere virksomheder og organisationer i landet.

Med sin personlige og intime atmosfære er Mogens Dahls koncertsal det perfekte sted for møder, konferencer, produktlanceringer og andre arrangementer.

Følelsen af ​​inspiration og at blive budt velkommen er ikke til at tage fejl af i det stemningsfulde og imødekommende mødelokale tæt på Københavns centrum, hvor den varme atmosfære og fysiske rammer både letter innovation og fordybelse.

Hvis du beslutter dig for at bruge Mogens Dahl Koncertsal som dit foretrukne mødelokale i København, er du ikke kun sikret et æstetisk og fysisk imødekommende miljø.

De giver også alle de nødvendige faciliteter - fra Wi-Fi, lydsystemer og projektorer til de mindre praktiske som stole, borde og scener. Den tekniske og praktiske gennemførelse af dit arrangement kan også forløbe problemfrit.

Faciliteter

Betalt parkering

Audio/Video-funktioner

Bus

Undergrundsbane

Iscenesættelse

Dansegulve

Piano

Udendørs rum

Internet

Internet

Detaljer

Antal konferencelokaler

4

Værelser

Koncertsalen
Layout kapacitet
Overflade
160
Møde
210
Øer
150
© 2024 konflinx.dk | Alle rettigheder forbeholdes.
v:0.1.2118()