Montra Odder Parkhotel

Torvald Køhlsvej 25, Odder

Konference
Forretningsmøder
Særlig begivenhed

Om konferencefaciliteten


Montra Odder Parkhotel ligger i hjertet af Østjylland og er stolt af at være byens førende overnatningssted med en strategisk placering til at udforske det omkringliggende område. Hotellet ligger tæt på fantastiske strande, maleriske bakker, charmerende øer og pulserende byer, og det er et ideelt udgangspunkt for spændende eventyr.

Alt, hvad man kan ønske sig, er inden for rækkevidde, og både Aarhus og Horsens ligger i nærheden og tilbyder et væld af attraktioner, herunder det berømte ARoS-museum, forskellige shoppingoplevelser, fængslende teaterforestillinger og meget mere.

Montra Odder Parkhotel imødekommer mange forskellige mødebehov, hvad enten det drejer sig om heldagsmøder eller 24-timersmøder. Hotellet har rummelige, veloplyste mødelokaler, der kan rumme op til 250 deltagere. Disse lokaler er udstyret med alt det nødvendige audiovisuelle udstyr, som suppleres af gratis parkering, komfortable loungeområder, lækre cateringmuligheder og indkvartering på stedet.

Hotellets placering i hjertet af Østjylland, tæt på motorvej E45, gør det let tilgængeligt via forskellige transportmetoder. Denne strategiske placering åbner døre til unikke mødemuligheder, herunder aktiviteter i de kulturelt og naturmæssigt rige byer Aarhus og Horsens.

Når man booker et heldags- eller 24-timers møde på denne østjyske perle, får gæsterne omfattende forplejning fra hotellets restaurant. Alle mødepakker inkluderer en overflod af faciliteter som kaffe, te, frugt og isvand til rådighed. Derudover kan deltagerne nyde morgenbrød, snacks, frokost, eftermiddagslækkerier, en 2-retters middag, komfortable overnatninger og store morgenbuffeter.

Faciliteter

Restaurant på stedet

Audio/Video-funktioner

Internet

Catering på stedet

Detaljer

Antal senge

78

Antal konferencelokaler

6

Værelser

Boardroom 5
Layout kapacitet
© 2024 konflinx.dk | Alle rettigheder forbeholdes.
v:0.1.2118()