Munkerupgaard Kursusejendom

Jørgenshvilevej 10, Gilleleje

Konference
Forretningsmøder
Særlig begivenhed

Om konferencefaciliteten


Munkerupgaard Kurusejendom er ideelt beliggende i Gilleledje, Danmark. De giver dig fuldt udstyrede trænings- og konferencefaciliteter og et højt serviceniveau til at understøtte dit arrangement. Munkerupgaard har 29 soveværelser, hvoraf de 19 er dobbeltværelser. De har konferencefaciliteter, grupperum og ny fløj med auditorium. Der er tilføjet en ny konferencefløj til centret, der indeholder et stort auditorium, der kan rumme 60 personer i U-formet layout eller op til 96 personer i biografindretning.

Professionel forarbejdning, god forplejning og alt det nyeste AV- og IT-udstyr. En seriøs kursusvirksomhed bør kunne tage alle faktorer for givet. Og så det vigtigste. Ligesom i dag bevarer Munkerupgaard fortidens hyggelige og helt særlige private atmosfære som feriepensionat. Deres unikke beliggenhed gør omgivelserne til en aktiv del af dit møde, seminar eller kursus. 

Ud over deres nærvær og gæstfrihed bliver de ofte bemærket for deres gastronomi. De bidrager naturligvis gerne med madlavning for at gøre kurset eller workshoppen til en fornøjelig og mindeværdig oplevelse for deltagerne. Deres køkkenfilosofi er enkel: elsker mad. Du bliver ikke i tvivl, når du putter dig i vores friskbagte morgenbrød, smager udvalgte retter fra deres frokostbuffet eller forkæler dig med vores 3-retters middag med parvise vine. Deres hoffløj består af et stort konferencelokale, der kan rumme 60 personer i U-formet arrangement eller 96 personer i biografmiljø. Derudover kan de tilbyde to dejlige grupperum samt handicapadgang og toiletfaciliteter. Og arbejde i fuldstændig fred og uforstyrrethed. Du har dette sted for dig selv.

Faciliteter

Restaurant på stedet

Audio/Video-funktioner

Tennis

Privat rum

Internet

Detaljer

Antal senge

29

Antal konferencelokaler

2

Værelser

Auditorium
Layout kapacitet
Teater
96
© 2024 konflinx.dk | Alle rettigheder forbeholdes.
v:0.1.2118()