Musholm

Musholmvej 100, Korsør

Konference
Forretningsmøder
Særlig begivenhed

Om konferencefaciliteten


Musholm tilbyder en række forskellige pakker til gennemsigtige priser, så gæsterne har mulighed for at sammensætte skræddersyede konferencepakker, der passer til deres specifikke behov.

Som et nyrenoveret og moderne konferencecenter tilbyder Musholm en rummelig konferencesal og veloplyste mødelokaler, alle udstyret med topmoderne AV-udstyr. 

Musholm lægger særlig vægt på vigtigheden af frokostpausen under fysiske møder og konferencer. Den mad, der serveres, er designet til at give energi og mental klarhed i løbet af dagen, hvilket sikrer, at tidsplanerne holdes og letter netværksmuligheder og uformelle samtaler.

Forpligtelsen over for naturen og bæredygtighed er tydelig i Musholms praksis, som sigter mod at minimere miljøpåvirkningen. Restauranten og den udendørs terrasse har en fantastisk udsigt året rundt, og Restaurant Evald K får de fleste af sine ingredienser fra lokale leverandører. Den tilbyder ærligt vestsjællandsk køkken til familievenlige priser.

Musholm er altid villig til at sammensætte en personlig konferencemenu baseret på gæsternes præferencer, men der er også eksempler på menuer, som er blevet godt modtaget af tidligere konferencedeltagere, og som er tilgængelige i restauranten, så de er nemme at vælge.

Faciliteter

Kørestolsvenligt

Audio/Video-funktioner

Betalt parkering

Restaurant på stedet

Catering på stedet

Internet

Tog

Privat rum

Detaljer

Antal senge

54

Antal konferencelokaler

6

Værelser

Mødelokale 1
Layout kapacitet
Skole
60
Møde
60
© 2024 konflinx.dk | Alle rettigheder forbeholdes.
v:0.1.2118()