Nobis Hotel Copenhagen

Niels Brocks Gade 1, København

Konference
Forretningsmøder
Særlig begivenhed
35 max

Om konferencefaciliteten


Med en førsteklasses beliggenhed nær Tivoli, Københavns Hovedbanegård, Rådhuspladsen og det internationalt anerkendte Ny Carlsberg Glyptotek museum, kan du nemt nyde bekvemmeligheden ved at være tæt på alle hovedstadens attraktioner: Herlighederne er rigelige og inden for rækkevidde. Du kan dog også bo og beundre den skandinaviske arkitektur i den historiske bygning fra 1903.

Nobis Hotel Copenhagen har tre moderne og fashionable konferencelokaler til rådighed til leje. To værelser med hver 10 og 14 sæder - velegnet til mindre møder eller intime sammenkomster, eller en hybrid af de to.

Med råvarer af højeste kvalitet skaber kokkene på restaurant NOI en fængslende menu, der er præget af traditioner fra hele Europa. Nyd vores privilegerede beliggenhed i hjertet af København, i en historisk bygning.

Marble Bar ligger ved siden af ​​den elegante restaurant NOI. Omgivet af nordisk design og italiensk marmor opfordrer Nobis Hotel Copenhagen dig til at nyde en spektakulær drink, en iskolt drik fra lokale leverandører eller et fint glas antik vin.

Faciliteter

Restaurant på stedet

Bus

Taxi

Tog

Gadeparkering

Parkeringsservice

Detaljer

Antal senge

75

Antal konferencelokaler

3

Værelser

Ahorn
Layout kapacitet
Overflade
19
Møde
10
© 2024 konflinx.dk | Alle rettigheder forbeholdes.
v:0.1.2118()