Norsminde Kro

Gl Krovej 2, Odder

Konference
Forretningsmøder
Særlig begivenhed

Om konferencefaciliteten


Norsminde ligger midt i det maleriske samspil mellem flod, hav og fjord, og det er et sted, der ikke kun værdsættes af de lokale beboere, men også af et stort antal lystsejlere, strandgæster, sommerhusbeboere og turister.

De konventionelle kontormiljøer dræner ofte energien fra møder, kurser, seminarer, workshops og konferencer. Denne veletablerede virkelighed giver anledning til spørgsmålet: Hvorfor ikke erstatte det velkendte kontormiljø med Norsminde Kros veloplyste mødelokaler, fremragende forplejning og den fredfyldte udsigt over fjord og havn? Kroen ligger kun 20 kilometer fra Aarhus og har gratis parkering lige uden for døren.

Norsminde Kro kan prale af en række mødelokaler, der kan rumme fra to til 200 personer. Siddepladserne kan tilpasses forskellige præferencer, med en biograflignende opstilling til 200, ø- eller skolebordsopstillinger til 70 og hesteskoopstillinger til 30. For dem, der har brug for overnatning, tilbyder kroen 27 værelser med 54 senge, der har generøse dimensioner og en dejlig udsigt. Norsminde Kro tilbyder tre forskellige mødepakker: dagsmøder, 24-timers møder og luksus 24-timers møder. Kroens mange værelser og store udendørsarealer sikrer rigelig plads til gruppeaktiviteter.

Norsminde Kro har en fantastisk beliggenhed midt i den smukke Norsminde Fjord, en ressource, som gæsterne har fri adgang til. I pauserne eller efter møderne kan deltagerne forynge sig med afslappede gåture, deltage i teambuilding-aktiviteter eller bare slentre rundt og snakke. Efter en produktiv dag vælger mange gæster at slappe af med en drink i baren og loungeområdet, hvor dybe lænestole ved vinkælderen skaber en afslappet og unik atmosfære, som man sjældent finder andre steder.

Faciliteter

Restaurant på stedet

Detaljer

Antal senge

27

© 2024 konflinx.dk | Alle rettigheder forbeholdes.
v:0.1.2118()