Nymindegab Kro

Vesterhavsvej 327, Nørre Nebel

Konference
Forretningsmøder
Særlig begivenhed

Om konferencefaciliteten


Nymindegab Kro ligger højt oppe i klitterne og byder på en betagende panoramaudsigt over Ringkøbing Fjord, klitterne og den utæmmede naturskønhed. Dette charmerende sted har et dejligt hotel, en lækker restaurant og en indbydende vinkælder, der venter på at blive udforsket.

Nymindegab Kro danner den idylliske baggrund for berigende og informative kurser i et hyggeligt og indbydende miljø. Uanset om man søger indkvartering til et mindre kursus, et heldagsseminar eller en ekstraordinær læringsoplevelse, er gæsterne sikre på at finde de ideelle rammer.
Kroen tilbyder et udvalg af mødelokaler, der kan rumme op til 150 personer, alle udstyret med de nødvendige tekniske faciliteter, der kræves til præsentationer og meget mere. 

Uanset om man har brug for et moderne kursuslokale i en time eller et større arrangement med overnatning og spisning, gør Nymindegab Kro en ekstra indsats for at sikre, at hvert arrangement bliver skræddersyet præcist til at opfylde de unikke krav. Gæsterne har frihed til at skræddersy deres kurser og vælge mellem en række spisemuligheder, serviceniveauer, overnatningsmuligheder og meget mere.

Traditionelt set vækker ordet "kursus" måske ikke begejstring, men Nymindegab Kro bestræber sig på at ændre den opfattelse. For dem, der søger en pause fra de strenge krav om tal, statistik, planlægning og strategi, tilbyder kroen muligheden for at kombinere en produktiv dag med træning med et besøg på deres topmoderne kokkeskole. Kokkeskolen giver et pusterum fra arbejdsrelaterede diskussioner og inviterer kolleger til at nyde afslappede øjeblikke i selskab med talentfulde kokke, hvor arbejdssnak erstattes med kulinarisk kreativitet.

Faciliteter

Audio/Video-funktioner

Betalt parkering

Restaurant på stedet

Catering på stedet

Internet

Bus

Taxi

Udsigt til haven

Detaljer

Antal senge

43

Antal konferencelokaler

4

Værelser

Old Ballroom
Layout kapacitet
© 2024 konflinx.dk | Alle rettigheder forbeholdes.
v:0.1.2118()