Pharmakon Danish College of Pharmacy Practice

Milnersvej 42, Hillerød

Konference
Forretningsmøder
Særlig begivenhed
230 max

Om konferencefaciliteten


Pharmakon er et moderne konference- og uddannelsescenter. Alle anstrengelser er fokuseret på at skabe det bedst mulige undervisningsmiljø og sikre effektivitet fra ankomst til afrejse. Med 135 værelser, 1 konferencesal, 12 selskabslokaler og 18 lounges er Pharmakon et af de største og mest moderne konferencecentre i Danmark.

Der er lokaler i forskellige størrelser at vælge imellem. Fra en foredragssal til 200 personer til et lille mødelokale. Alle mødelokaler er udstyret med projektorer og computere på forelæserborde.
Stort lokale med højttalere, mikrofon og forstærker. Der er også flipovere, whiteboards og en række kontorartikler.
Der er også et konferencelokale til IT-træning og pc'er til alle. Alle undervisningslokaler har udsigt over parken og haven.

Pharmakon ligger i den sydlige forstad Hillel, cirka en kilometer fra togstationen og busstationen, og tæt på femstjernede turistattraktioner. Det tager cirka 45 minutter at nå Farmakon med tog fra København eller i bil fra Københavns Lufthavn. Pharmakon (det græske ord for "medicin") er et konference- og uddannelsescenter i Hillerød nord for København. Centret blev etableret for at imødekomme den farmaceutiske industris behov for et kvalitetsuddannelsescenter. Det er et ideelt sted for konferencer og seminarer, der kræver gode fysiske rammer.

Faciliteter

Restaurant på stedet

Audio/Video-funktioner

Helseklub

Bus

Tog

Internet

Detaljer

Antal senge

135

Antal konferencelokaler

24

Værelser

G16
Layout kapacitet
Overflade
12
Møde
8
© 2024 konflinx.dk | Alle rettigheder forbeholdes.
v:0.1.2118()