Radisson Blu Hotel Papirfabrikken, Silkeborg

Papirfabrikken 12, Silkeborg

Konference
Forretningsmøder
Særlig begivenhed
1 max

Om konferencefaciliteten


Radisson Blu Hotel Papirfabrikken ligger ved bredden af Gudenå-floden og byder på en skovferie i det centrale Silkeborg. Den bygning, som hotellet ligger i, har en rolig beliggenhed og var engang en papirfabrik, som var hjørnestenen i Skelborgs industri. Denne storslåede bygning huser nu komfortable værelser og suiter med moderne faciliteter såsom gratis højhastigheds-WiFi.

 Papirfabrikkens fleksible mødelokaler er ideelle til konferencer, udstillinger og gallaarrangementer. Det største lokale kan rumme op til 150 personer. Der er også 6 mødelokaler med plads til 8 til 36 personer.

 JYSK Park er det ideelle mødested for virksomheder i alle situationer, ikke kun i forbindelse med fodboldkampe.  JYSK Park har 5 moderne skybokse og en lounge, der kan rumme op til 700 personer.  JYSK Park har nem adgang til Aarhus-Herning-motorvejen og har 800 gratis parkeringspladser udenfor.

 Med over 1.000 kvadratmeter plads og modulære faciliteter er hotellets eventlokaler et alsidigt sted at afholde arrangementer. Deres mødeområde har 8 forskellige mødelokaler, et businesscenter og de nyeste audiovisuelle værktøjer. Papirfabrikkens maleriske omgivelser byder på ekstraordinære faciliteter, såsom et teaterrum, der kan skabe et uforglemmeligt indtryk. Hotellets terrasse har udsigt over Gudna-floden og er det perfekte sted for udendørs bryllupper. Det professionelle personale er altid klar til at hjælpe dig med at sikre, at dit arrangement forløber gnidningsløst, uanset om det er for forretning eller fornøjelse.

Faciliteter

Restaurant på stedet

Kørestolsvenligt

Kæledyrsvenlig

Forretningscenter

Audio/Video-funktioner

Videokonference

Spa/Salon

Udendørs pool

Gratis parkering

Tog

Whirlpool

Internet

Vasketøj

Room Service

Helseklub

Bus

Detaljer

Antal senge

100

Antal konferencelokaler

6

Værelser

Meeting 1
Layout kapacitet
Overflade
1
© 2024 konflinx.dk | Alle rettigheder forbeholdes.
v:0.1.2118()