Rungstedgaard

Rungsted Strandvej 107, Rungsted Kyst, Rungsted Kyst

Konference
Forretningsmøder
Særlig begivenhed
416 max

Om konferencefaciliteten


Rungstedgaard har en beliggenhed, der virkelig er uden sidestykke, og udstråler en unik charme og gæstfrihed uden sidestykke. Lige fra det øjeblik gæsterne træder ind ad døren, bliver de budt varmt velkommen med ægte smil og åbne arme. På Rungstedgaard tror de på, at det er det "lille ekstra", der virkelig gør dem til noget særligt, og de sætter en ære i at sikre, at alle gæster føler sig hjemme, selv når de er væk.

Dette bemærkelsesværdige sted tilbyder en række mødemuligheder, der kan rumme sammenkomster så intime som to eller så store som 450 gæster i deres mangfoldige udvalg af mødelokaler. Med muligheder, der spænder fra hyggelige og intime rum til store lokaler med højt til loftet og masser af naturligt lys, sikrer Rungstedgaards fleksibilitet, at de kan opfylde forskellige behov og præferencer. 

Deres mødelokaler er præget af lys og en venlig atmosfære, og de er veludstyrede med al den nødvendige AV-teknologi til problemfri præsentationer og diskussioner. Her har du den kreative frihed til at designe dit møde i overensstemmelse med din vision. Hvis der er brug for teknisk support under mødet, står deres dedikerede interne teknikere klar til at hjælpe.

Faciliteter

Kørestolsvenligt

Forretningscenter

Audio/Video-funktioner

Spa/Salon

Restaurant på stedet

Gavebutik på stedet

Internet

Bagage opbevaring

Bus parkering

Bus

Taxi

Bærbare vægge

Iscenesættelse

Dansegulve

Læsserampe

Gratis parkering

Tog

Udsigt til haven

Piano

Bærbare varmelegemer

Hav/vandudsigt

Gratis lokale opkald

Detaljer

Antal senge

141

Antal konferencelokaler

13

Værelser

Vest 1 / 4
Layout kapacitet
Overflade
104
Teater
84
Skole
36
Møde
14
Øer
48
venueLabel.roomLayout.other
32
© 2024 konflinx.dk | Alle rettigheder forbeholdes.
v:0.1.2118()