SOHO

Flæsketorvet 68, København

Konference
Forretningsmøder
Særlig begivenhed

Om konferencefaciliteten


Prøv noget andet. SOHO ligger i hjertet af Kødbyen og i centrum af København og tilbyder over 15 mødelokaler med individuelle temaer, der kan rumme 6 til 150 personer. Hvert rum har sine egne fordele. Book efter dit formål, uanset om det er for at underskrive en kontrakt, bryde isen eller blive inspireret. 

Der er mange muligheder, herunder flere lokationer, A/V-løsninger, mad, drikkevarer og snacks. Serviceteamet er altid til rådighed og hjælper dig gerne med alt, hvad du har brug for, så dit møde bliver det bedste, det kan blive. Du skal blot vælge dine specifikke krav, og sammen vil SOHO gennemføre dem i overensstemmelse hermed.

Der vil blive serveret lækre frokoster, morgenmad, kaffe og meget mere. Alle retter er frisklavet af den interne kok og er sunde og lækre.

Fiberoptiske og trådløse forbindelser. Alle lokaler har fuld A/V-forbindelse med skærme eller projektorer. Du skal blot dele din bærbare computers skærm via Airplay eller tilslutte direkte. Alle mødelokaler er udstyret med whiteboards eller flipovertavler, kuglepenne og papir for at sikre, at dine møder forløber gnidningsløst og effektivt.

Faciliteter

Betalt parkering

Restaurant på stedet

Catering på stedet

Privat rum

Tilgængelig

Tilgængelig

Tilgængelig

Internet

Detaljer

Antal konferencelokaler

20

Værelser

Metropol
Layout kapacitet
© 2024 konflinx.dk | Alle rettigheder forbeholdes.
v:0.1.2118()