Sauntehus Slotshotel

Saunte Bygade 50, Hornbæk

Konference
Forretningsmøder
Særlig begivenhed

Om konferencefaciliteten


Med Kongernes Nordsjælland Nationalpark, Hornbæk og Helsingørs badestrande lige uden for døren, er der masser at byde på. I Helsingør kan du besøge Kronborg Slot og Søfartsmuseet. Sauntehus blev bygget i renæssancestil af Søren Hald i 1912. Han var den såkaldte baron Gullasch, som tjente penge ved at levere mad til de krigsførende under Første Verdenskrig. I 1981 købte det norske Livsforsikringsselskab Sauntehus og indrettede det lille slot til et konferencecenter. I 1998 åbnede Sauntehus som slotshotel med restaurant og festlokale.

Sauntehus Slotshotel tilbyder forskellige konferencepakker for op til 160 personer. Møder eller kongresser planlægges for at imødekomme individuelle behov.

Hold dit møde i de majestætiske omgivelser på Sauntehus Slotshotel. Lokalet er designet med moderne teknisk udstyr og indretning, Dette sikrer optimale betingelser for et vellykket møde. Privat mødelokale dedikeret til klasser, udstyret med internet og audiovisuelt udstyr. Hyggelige gåture i parken i pauserne Køkkenet serverer lækker mad, så du ikke skal tænke på noget. Stats- og byregeringerne har valgt stedet som det bedste sted for konference- og hotelovernatningspriser. Sauntehus har siden 1982 arrangeret konferencer for professionelle. Teambuilding kan også foregå i parken, i køkkenet og med trænere Eller i en vinkælder.

 

Faciliteter

Restaurant på stedet

Audio/Video-funktioner

Udendørs pool

Tennis

Catering på stedet

Internet

Detaljer

Antal senge

31

© 2024 konflinx.dk | Alle rettigheder forbeholdes.
v:0.1.2118()