Scandic Copenhagen

Vester Søgade 6, København

Konference
Forretningsmøder
Særlig begivenhed
1064 max

Om konferencefaciliteten


Vær vært for et møde eller møde på Scandic Copenhagen. Her kan du holde møder i attraktive omgivelser i hjertet af København. Scandic Copenhagen er et af byens største hoteller med plads til op til 1.100 personer. Scandic Copenhagen har et stort konferenceområde på over 1.500 kvadratmeter med fleksible mødefaciliteter. Der er i alt 16 mødelokaler, hvoraf 9 af dem kan rumme mere end 60 personer.

Alle lokaler er udstyret med alt professionelt og topmoderne AV-udstyr og tilbyder gratis WiFi til alle deltagere. På trods af de mange kvadratmeter er der ikke gået på kompromis med komfort eller et godt miljø. Oplev dette i det lyse og rummelige loungeområde, hvor der er masser af plads til kreative løsninger, udstillinger og produktlanceringer.


Scandic Copenhagen ligger i centrum af København, med fantastisk udsigt over søen og byens hustage. Hotellet ligger i gåafstand fra Hovedbanegården, Rådhuspladsen og Strøget. Hvis du kører til Scandic Copenhagen, kan du parkere din bil i den store indendørs parkeringskælder.

Faciliteter

Kørestolsvenligt

Kæledyrsvenlig

Audio/Video-funktioner

Betalt parkering

Restaurant på stedet

Catering på stedet

Internet

Bagage opbevaring

Vasketøj

Helseklub

Bus

Undergrundsbane

Taxi

Tog

Privat rum

Hav/vandudsigt

Detaljer

Antal senge

486

Antal konferencelokaler

18

Værelser

Hamlet
Layout kapacitet
Overflade
22
Teater
16
Møde
12
© 2024 konflinx.dk | Alle rettigheder forbeholdes.
v:0.1.2118()