Scandic Eremitage

Konference
Forretningsmøder
Særlig begivenhed
192 max

Om konferencefaciliteten


Scandic Eremitage ligger i hjertet af Lyngby, en dejlig by kun 13 km fra København, og tilbyder et bekvemt ophold. Hotellet ligger på toppen af Lyngby Storcenter og giver direkte adgang til shopping, og gæsterne kan nemt nå de nærliggende bus- og togstationer. Hotellet har fem moderne mødelokaler, der er udstyret med moderne IT-faciliteter og gratis WiFi, hvilket gør det til et ideelt valg til sammenkomster med to til 149 deltagere.

Gæsterne kan slappe af og nyde en drink, kaffe eller et let måltid i den hyggelige bar med udsigt over Lyngby Storcenter. Scandic Eremitage tilbyder udlejning af Scandic-cykler i receptionen, så gæsterne kan udforske Lyngby og det omkringliggende landskab. For dem, der ønsker at træne, er der et nærliggende fitnesscenter inden for gåafstand. Hotellet tilbyder også gratis parkering i sin rummelige parkeringskælder til overnattende gæster, med registrering af bilen i receptionen.

Gæster, der ikke overnatter, kan benytte parkering mod et gebyr baseret på en halvtimes pris. Scandic Eremitages førsteklasses beliggenhed betyder, at gæsterne har nem adgang til Lyngbys centrum, og hotellet ligger oven på Lyngby Storcenter, der tilbyder et væld af shoppingmuligheder kun en elevatortur væk fra deres værelser. Derudover ligger Lyngby Hovedgade, der er fyldt med butikker, fremragende spisesteder og charmerende caféer, kun en kort gåtur fra hotellet.

Scandic Eremitage ligger i gåafstand til offentlig transport og kun 13 kilometer fra København, og det er også tæt på Nordsjællands største attraktioner, herunder Louisiana Museum for Moderne Kunst, Karen Blixen Museet og forlystelsesparken Bakken.

Faciliteter

Kørestolsvenligt

Kæledyrsvenlig

Audio/Video-funktioner

Betalt parkering

Restaurant på stedet

Catering på stedet

Internet

Bagage opbevaring

Vasketøj

Helseklub

Bus

Taxi

Gratis parkering

Tog

Detaljer

Antal senge

120

Antal konferencelokaler

20

Værelser

Ulvedalen 2
Layout kapacitet
Overflade
90
Teater
80
Skole
46
Møde
20
© 2024 konflinx.dk | Alle rettigheder forbeholdes.
v:0.1.2118()