Scandic Falkoner

Falkoner Alle 9, København

Konference
Forretningsmøder
Særlig begivenhed
806 max

Om konferencefaciliteten


Scandic Falkoner er stedet for dine næste møder, konferencer og events for over 2.000 personer. Et udvalg af festsale og fleksible rum kan skræddersys, så de passer til dine arrangementer.
Er du på udkig efter en historisk og unik ramme om dit næste arrangement? Så er du kommet til det rette sted, Scandic Falconer. Her er der masser af plads til store ideer og store drømme. Uanset om du skal arrangere en koncert, en konference, en stor udstilling eller et lille møde, har Scandic Falkoner faciliteterne, der passer til dine behov.

På Scandic Falkoner undslipper du det hektiske byliv og træder ind i en imponerende, smuk ramme, som var den designet til dig af en verdenskendt kunstner. Teknologi, lys og lyd er alle blevet opgraderet, mens den fantastiske atmosfære og det gode miljø fortsat gennemsyrer hvert hjørne af hotellet. Scandic Falkoners omfattende udvalg af hvilefaciliteter giver et velfortjent pusterum. Uanset om du står eller sidder, indendørs eller udendørs, drikker kaffe eller vin - der er masser af muligheder for at få kontakt og lade op.

Scandic Falkoner har en rummelig sal og 10 fleksible mødelokaler i forskellige størrelser, som alle er udstyret med den nyeste teknologi og tilbyder uendelige kombinationsmuligheder for kreativitet, overraskelse og uforglemmelige oplevelser.

Med sin historiske scene er Falkonersalen det ideelle sted til store arrangementer, eller bare på grund af sin utrolige fleksibilitet. Salen kan ændre karakter på et øjeblik - et mødelokale om dagen, en stor spisesal om aftenen? intet problem. Inden for 30 minutter blev salen forvandlet til et 806 kvadratmeter stort flat room. Gæsterne er garanteret den ultimative oplevelse. Falconer-salens unikke design giver et godt udsyn for alle i rummet, mens lys, lyd og imponerende akustik får himlen over Frederiksborg til at funkle af stjerner.

Faciliteter

Kørestolsvenligt

Kæledyrsvenlig

Audio/Video-funktioner

Betalt parkering

Restaurant på stedet

Catering på stedet

Internet

Bagage opbevaring

Vasketøj

Room Service

Helseklub

Bus

Undergrundsbane

Taxi

Iscenesættelse

Detaljer

Antal senge

334

Antal konferencelokaler

7

Værelser

01+02
Layout kapacitet
Overflade
200
Teater
200
Skole
120
© 2024 konflinx.dk | Alle rettigheder forbeholdes.
v:0.1.2118()