Beliggenhed

I byens centrum
0.1 km
Gåafstand til offentlig transport
0.1 km

Scandic Glostrup

Roskildevej 550, Brondby, Brøndby

Konference
Forretningsmøder
Særlig begivenhed
360 max

Om konferencefaciliteten


Slap af på Scandic Hotel i Glostrup, kun 10 kilometer fra Københavns centrum og med nem motorvejsadgang. De tilbyder gratis parkering foran hotellet. Scandic Glostrup er et godt sted at være vært for dit næste møde.

  Hold et møde på Scandic Glostrup, oplev et nyt mødekoncept og prøv det nye madkoncept Better Food. Hotellet er velegnet til afholdelse af forskellige konferencer, konferencer, produktkampagner og receptioner. Mødelokalerne er fleksible og kan rumme små intime møder samt store konferencer. De har 8 multifunktionelle mødelokaler. Alle møde- og grupperum er bekvemt placeret i lobbyområdet. Det store konferencelokale har desuden direkte udgang til den udendørs terrasse.

Scandic Glostrup er indrettet i et rent skandinavisk design med farverige detaljer. Efter en lang dag kan du slappe af i et af vores smukke nyrenoverede værelser. Du er også velkommen til at sidde og arbejde eller slappe af i vores komfortable åbne loungeområde. Hotellet er det ideelle valg til din forretningsrejse i København. Deres største mødelokale kan rumme op til 430 personer og der er også grupperum til mindre møder og gruppearbejde. Hotellet ligger kun få minutter fra Park Vestvolden, et fantastisk sted at jogge.

Faciliteter

Kørestolsvenligt

Kæledyrsvenlig

Audio/Video-funktioner

Restaurant på stedet

Catering på stedet

Internet

Bagage opbevaring

Vasketøj

Helseklub

Bus

Taxi

Gratis parkering

Tog

Detaljer

Antal senge

120

Antal konferencelokaler

13

Værelser

Mimer + Freja
Layout kapacitet
Overflade
42
Teater
40
Skole
18
Møde
16
© 2024 konflinx.dk | Alle rettigheder forbeholdes.
v:0.1.2118()