Scandic Hvidovre

Kettevej 4, København

Konference
Forretningsmøder
Særlig begivenhed
285 max

Om konferencefaciliteten


Gæsterne føler sig straks hjemme på Scandic Hvidovre. Atmosfæren udstråler varme og hygge og giver et pusterum fra travlheden i den nærliggende by København, som kun ligger 8 km væk. I hotellets køkken står et team af dygtige kokke klar til at glæde gæsterne med lækre måltider hele dagen.

Når gæsterne slapper af i restauranten, kan de nemt fordybe sig i den charmerende atmosfære på hotellet. Den åbne restaurant går over i baren, hvor gæsterne kan nyde kvalitetsdrinks og velskænkede fadøl. Om sommeren åbner hotellets indbydende have sine døre og tilbyder udendørs siddepladser i en typisk dansk sommerstemning.

Det store og fleksible konferencecenter er klar til at tage imod arrangementer af forskellig størrelse, fra intime møder for to til store konferencer for op til 300 deltagere. Grupperum kan skræddersys til specifikke behov. En legeplads giver rigelig plads til fritid og rekreation, og i dårligt vejr kan gæsterne tage på skattejagt inden for hotellets grænser.

Fitnessentusiaster har adgang til et veludstyret fitnessrum, hvor de kan holde pulsen oppe, mens andre kan slappe af med en veltillavet drink. Gæster, der ankommer i bil, kan nyde godt af 200 gratis parkeringspladser lige foran hotellet.

Faciliteter

Kørestolsvenligt

Kæledyrsvenlig

Audio/Video-funktioner

Restaurant på stedet

Catering på stedet

Internet

Bagage opbevaring

Vasketøj

Helseklub

Bus

Taxi

Gratis parkering

Tog

Privat rum

Detaljer

Antal senge

207

Antal konferencelokaler

14

Værelser

København 11+12
Layout kapacitet
Overflade
36
Teater
30
Skole
18
Møde
8
© 2024 konflinx.dk | Alle rettigheder forbeholdes.
v:0.1.2118()