Scandic Ringsted

Nørretorv 57, Ringsted

Konference
Forretningsmøder
Særlig begivenhed
2000 max

Om konferencefaciliteten


Scandic Ringsted er det oplagte valg til at skabe de perfekte rammer for møder og konferencer. Med fleksible konferencelokaler med plads til op til 130 deltagere tilbyder dette etablissement moderne audiovisuelt udstyr og gratis WiFi i alle lokaler. I samarbejde med Ringsted Kongrescenter kan de også arrangere konferencer, kongresser og events med op til 900 deltagere.

Gæsterne kan spise i den hyggelige restaurant Klosterhaven, der er indrettet i skandinavisk stil, eller nyde deres yndlingsdrinks i baren på stedet. Efter en lang dag kan gæsterne slappe af i saunaen eller benytte sig af hotellets fitnessrum. For dem, der ønsker at udforske den charmerende by Ringsted, kan man låne cykler i receptionen. Under opholdet har gæsterne adgang til gratis WiFi og kan købe snacks og souvenirs i den døgnåbne minibutik.

Scandic Ringsted ligger centralt i Ringsted, en af Danmarks ældste byer, og er et fremragende udgangspunkt for at udforske byen og dens omgivelser. Bendt Kirke, som er det sidste hvilested for adskillige danske monarker, og Sporvejsmuseet Skjoldenæsholm, som tilbyder historiske sporvognsture. Shopping-entusiaster kan forkæle sig selv i Shoppingcenter RingStedet og Ringsted Outlet, Danmarks største udendørs shopping-outlet. Byen har også et varieret udvalg af caféer og restauranter.

Scandic Ringsted tilbyder fremragende transportforbindelser til resten af landet, hvilket gør det til en ideel base for at udforske Sydsjællands største attraktion, BonBon Land, hvor gæsterne kan købe billetter med rabat i hotellets reception. Derudover ligger hotellet bekvemt i nærheden af nogle af Sjællands bedste golfbaner.

Faciliteter

Kørestolsvenligt

Kæledyrsvenlig

Audio/Video-funktioner

Restaurant på stedet

Catering på stedet

Internet

Bagage opbevaring

Vasketøj

Helseklub

Bus

Taxi

Gratis parkering

Tog

Detaljer

Antal senge

75

Antal konferencelokaler

14

Værelser

Grupperum 1+2
Layout kapacitet
Overflade
39
Teater
30
Skole
20
Møde
20
© 2024 konflinx.dk | Alle rettigheder forbeholdes.
v:0.1.2118()