Scandic Silkeborg

Udgårdsvej 2, Silkeborg

Konference
Forretningsmøder
Særlig begivenhed
232 max

Om konferencefaciliteten


Scandic Silkeborg ligger midt i det smukke landskab omkring Silkeborg med søer og skove. Scandic Silkeborg sørger for, at dit næste møde eller konference bliver en oplevelse, du vil huske.
Der er 11 møde- og konferencelokaler, og der er plads til op til 260 personer. 

I den hyggelige restaurant Guldanden, med udsigt over en lille dam med vilde ænder, serveres retter inspireret af dansk og international mad. Restaurantens terrasse er åben om sommeren, og det er et godt sted at sidde ned og nyde solen. Scandic Silkeborg har 117 moderne værelser med høj komfort. Der kan parkeres gratis uden for hotellet.

I den store og fleksible konferenceafdeling kan der arrangeres møder, konferencer og events for op til 260 personer. I et malerisk miljø kan du nyde underholdning og positive mødepauser. Tag et kig på Silkeborg Langsø Sø og tag et bad i den opvarmede indendørs swimmingpool. Sæt pulsen op i det moderne fitnesscenter, løb en tur i parkområdet omkring hotellet, eller lej en Scandic-cykel og kør en tur ind i Silkeborg.

Tag en sejltur på dampskibet Hjejlen langs Silkeborgs søer op til Himmelbjerget, oplev kunst på Jorn Museum eller shop i de mange spændende butikker i byen. Scandic Silkeborg ligger ca. 3 km fra Silkeborg centrum, og offentlig transport stopper lige uden for hotellet.

Faciliteter

Restaurant på stedet

Kørestolsvenligt

Kæledyrsvenlig

Audio/Video-funktioner

Indendørs pool

Tog

Helseklub

Bus

Taxi

Gratis parkering

Catering på stedet

Internet

Bagage opbevaring

Vasketøj

Detaljer

Antal senge

117

Antal konferencelokaler

20

Værelser

Grupperum 2
Layout kapacitet
Overflade
24
Teater
20
Møde
16
© 2024 konflinx.dk | Alle rettigheder forbeholdes.
v:0.1.2118()