Scandic Sydhavnen

Sydhavns Pl. 15, København

Konference
Forretningsmøder
Særlig begivenhed
371 max

Om konferencefaciliteten


Hotel Scandic Sydhavnen har den perfekte beliggenhed, uanset om du er på udkig efter et moderne konferencehotel eller et sted til en familieferie. Fra hotellet kan du nemt nå nogle af Københavns mest populære attraktioner, såsom Tivoli og Den Blå Planet. Hvis du ankommer til København med fly, ligger Scandic Sydhavnen kun 10 km fra København Kastrup Lufthavn. Ideelt, hvis du leder efter et hotel tæt på centrum af København. Det ligger kun 3 kilometer fra Københavns centrum, så du kan gå derhen eller tage toget til centrum på 10 minutter. Hvis du har lyst til at shoppe, ligger hotellet meget tæt på Fisketorvet, et af de største indkøbscentre i København.

Hotel Scandic Sydhavnen ligger tæt på Københavns centrum og den nye bydel Ørestad. Hotellets konferencefaciliteter omfatter 15 mødelokaler, der kan rumme op til 400 personer.

Alle mødelokaler er rummelige, fyldt med naturligt lys og udstyret med den nyeste teknologi og audiovisuelt udstyr. Det største mødelokale har et areal på 371 kvadratmeter og en loftshøjde på 6 meter. 

Alle konferencefaciliteter har plads til op til 400 personer. Der er også mindre mødelokaler på over 16 kvadratmeter, som er ideelle til breakout-diskussioner, små møder og gruppearbejde. Alle lokaler er udstyret med komfortable og moderne konferencemøbler. Der er gratis parkering uden for hotellet.

Faciliteter

Kørestolsvenligt

Kæledyrsvenlig

Audio/Video-funktioner

Betalt parkering

Restaurant på stedet

Catering på stedet

Internet

Bagage opbevaring

Vasketøj

Helseklub

Bus

Taxi

Gratis parkering

Tog

Detaljer

Antal senge

391

Antal konferencelokaler

21

Værelser

Argon
Layout kapacitet
Overflade
16
Teater
12
Møde
8
© 2024 konflinx.dk | Alle rettigheder forbeholdes.
v:0.1.2118()